Házi sajt - Tündérkert házi sajt csodái - Szeretettel érlelt házi sajt-finomságok a tündérek asztaláról | Debrecen - Budapest | Debrecen - Miskolc hazisajtok.hu

Ebben a kategóriában nincsenek cikkek. Ha megjelennek ezen az oldalon az alkategóriák, akkor azok tartalmazhatnak cikkeket.

"Gombóc Artúr szavaival élve"

Nagyon sok szeretettel ajánlom Bolya Gergő (Tündérkert) sajttermékeit, melyek nagyon finomak, izletesek. Különösen a cukorbetegek, fogyókúrázók számára előnyös, mert akár egy étkezést is ki lehet vele váltani. Remek lehetőség a házhoz szállitás, mert rögtön hozzájuthatunk az egészséges sajtokhoz. Gombóc Artúr szavaival élve: szeretem a lilahagymásat, a füstöltet, a szezámmagosat ....stb....mindet! Jó étvágyat!

Csernus Katalin, Debrecen

"A parenyica maga a fehér mágia"

Hamvas Béla szerint egy pohár bor az ateista halálugrása, a Tündérkert Sajtműhely sajtjai pedig az ezer-forintos bóti sajtot evőknek (fogyasztóknak) okoznak világnézet-váltást.

Akinek van ínye rá, érzi a sajtokon, hogy a Tündérkertes sajtkészítőnek ez a hivatása, tehetsége, szerelme, öröme, boldogsága.

A parenyica maga a fehér (fehér-barna) mágia: az élő tej, a fa füstje és a lélekben lakó szeretet összegyúrva. Ha többet nem ehetnék belőle, bizony szomorúbb lenne az életem. :)

Láng Béla, Szentendre

Gyermekkorom álomsajtja

Végre csak, most újra rád leltem! Hogy mennyit is kerestem azt a különleges, utánozhatatlan ízedet, melyet drága nagyanyóm mindent átölelő szeretete varázsolt beléd az ősi ház kora reggeli csöndjében. Boldog gyermekkorom gondtalan napjait idézed meg ismét. 

Csak a jó Isten a tudója annak, hogy hány hozzád hasonlatos sajtot kóstoltam meg azóta - oly sokszor csalódva. De most aztán megvagy és nem eresztlek többé, nem bizony! Mert már a nevedet is tudom, Te jó tündérek áldott eledele!

Szabady Krisztián, Budapest

A kosár üres
A vásárláshoz be kell jelentkeznie. Ha még nincs fiókja, kérlük regisztráljon!


Házi sajt rendelés, országos házhoz szállítás. Tündérkert házi sajt csodái. Minden héten friss sajtszállítás Debrecenből. Sajtkóstolók, sajtvásárok.